Bilens Hus - när allt bara ska rulla på!
Terminalvägen 9 - Örnsköldsvik 0660-17810
Öppettider:
Måndag - Fredag 8-16

Allt inom bilvård - Lackskydd, läderbehandling och mycket mer

Den sköna känslan av att åka i en helt ny bil är oslagbar. Bilen är tvättad och glansen är fin och doften i bilen ger en känsla av välbehag. När det regnar bildas bara pärlor av vattnet och de fullkomligt flyger av rutan. Vill du att denna känsla ska sitta kvar år efter år? Kom till oss på Bilförädlingsproffsen Högtryck, vi utför bilvård av högsta kvalitet. Våra skyddsbehandlingar bevarar
Keramiskt lackskydd

Keramiskt lackskydd

Detta skydd tål avfettningsmedel, vägsalt, surt regn, UV-strålar, fågelavföring etc., bättre än de traditionella lackskydden. Lackens yta skyddas genom en beläggning som är baserad på keramiska nanopartiklar. Ytan som förseglats med keramiskt lackskydd är ren en längre period och blir mycket lättare att tvätta.
  • Genomskinlig färglös vätska som inte påverkar originalfärgen
  • Keramiska nanopartiklar som skyddar ytan
  • Utmärkt vattenavrinning
Vårt keramiska lackskydd har lång hållbarhet. Vi rekommenderar en återbehandling/ komplettering efter ca 24 månader.

Lackskydd

Ett av marknadens bästa lackskydd till ett riktigt bra pris är PPS lackskydd, ett tvåkomponentslackskydd. Du får en yta med överlägsen glans som är otroligt lätt att hålla ren, dessutom varken får eller behöver du vaxa bilen. Hållbarheten är hela 18 månader! Topguard är en behandling som ger en mycket lättskött yta och en glans som överträffar de flesta 12 månaders skydd på marknaden i dag.

Läderbehandlingar

Läderklädsel i bilen är otroligt viktigt att sköta om. Fett från händer, armar, nacke, hår mm löser upp skyddet som finns i lädret vilket leder till att lädret ser allmänt slitet ut och sprickor kan bli följden. Det är därför viktigt att rengöra och behandla lädret. Vi är diplomerade av Leathermaster Scandinavia i lädervård och använder enbart proffsprodukter från ovan nämnda leverantör. Har sprickor och missfärgningar redan uppstått går det att reparera med bra resultat som följd.

Glasbehandling

Glasbehandlingen ger vindrutan ökad slitstyrka och har vattenavvisande egenskaper. Kontrasten ökar och reflexerna vid regn- och mörkerkörning minskar, sikten ökar med upp till 34%. Vindrutan blir även lättare att hålla ren och det blir samtidigt enklare att skrapa bort snö och is. Glasbehandlingen håller i 6-8 månader.

Textilbehandling

Textilskyddet Fabtech skulle kunna beskrivas som en "osynlig överdragsklädsel". Problemet med sätena är att de hela tiden utsätts för påfrestningar, fläckar m.m. Sätena impregneras med ett specialmedel som bildar en osynlig hinna över textilierna, vilket gör sätet enkelt att rengöra.

Prislista

Utvändigt
Handtvätt personbil 300:-
Motortvätt 330:-
Keramiskt lackskydd 4600:-
PPS lackskydd 18 mån 3400:-
Topguard 12 mån 2600:-
Polering 2100:-
Glasbehandling 800:-
Invändigt
Interiörservice 800:-
Kemtvätt framstol 360:-/st
Kemtvätt baksäte 535:-
Läderrengöring / beh. 1260:-
Textilskydd framstol 446:-/st
Textilskydd baksäte 610:-

Total protect

Totalprotect: Ett fullständigt skyddspaket som innehåller Keramiskt lackskydd, textilskyddet Fabtech av alla stolar (5) samt en glasbehandling på framrutan.
Priset för totalprotect gällande en personbil är 5200:- ink moms. (gäller bil som är högst 2 månader gammal)

Gäller det behandling på annat fordon än personbil eller för företagspriser, kontakta oss! Alla priser inklusive moms.

Bra produkter och fokus på miljön

Vi använder enbart produkter som är miljögodkända och skonsamma både mot vår miljö och mot dess invånare. Vi har ett fullständigt bilvårdssortiment från Autorange, en serie konsumentprodukter framtagna av svenska Lahega. Vi saluför även bl. a. cleaner, polish och hårdwax som du behöver när du ska vårda din bil.

Lokalen är väl anpassad för vår verksamhet och är utrustad med oljeavskiljare och slammränna. Vilket är ett måste då tung smuts som olja, salt och andra partiklar fastnar på bilen och måste tas om hand på ett ordentligt sätt. Vi har dessutom genomgått en miljörevision av miljökontoret och fick självklart högsta betyg!