Bilens Hus - när allt bara ska rulla på!
Terminalvägen 9 - Örnsköldsvik 0660-17810
Öppettider:
Måndag - Fredag 8-16

Vi utför fullständig rekond av din bil

Högtryck startade för 20 år sedan, största sysslan då var underhåll på dåvarande Televerkets alla fordon. Med hjälp av en specialbyggd lastbil med frontmonterade spolmunstycken utfördes även bortspolning av grus från E4:an. 1995 blev företaget ett renodlat bilvårdsföretag och efterfrågan på bilvårdstjänster och rekond blev allt större. I dag drivs Högtryck av Thomas Östman. Vi är idag 3 anställda och en kortsiktig målsättning är att inom en snar framtid utöka vår kapacitet. Vilket inte är omöjligt då våra nöjda kunder blir allt fler och fler och efterfrågan på våra tjänster blir allt större.
Våra kunder är alltid i fokus och vår ambition är att alla kunder alltid ska vara nöjda! Oavsett om du lämnar in din 20 år gamla bil för en motortvätt eller rekond eller din splitternya dyrgrip för ett fullständigt skyddspaket, så levererar vi alltid en fullgod tjänst. Du ska känna dig nöjd med arbetet, är du som kund nöjd så är vi nöjda.

Vi eftersträvar hela tiden för att bli bättre på vårt arbete, allt för att du som kund skall känna trygghet och förtroende med att lämna ditt fordon hos oss.