Bilens Hus - när allt bara ska rulla på!
Terminalvägen 9 - Örnsköldsvik 0660-17810
Öppettider:
Måndag - Fredag 8-16

MECA - Bilverkstad i Örnsköldsvik

Välkommen till din MECA bilverkstad i Örnsköldsvik.
Vi är en professionell bilserviceverkstad som utför reparationer och service på alla vanliga förekommande bilmärken och årsmodeller.

Om din bil omfattas av nybilsgarantier, fortsätter de att gälla också efter besöket hos en MECA-verkstad. Det beror på att vi utför service och reparationer enligt biltillverkarens anvisningar – och att vi använder reservdelar enligt föreskriven kvalitet.

Stämplarna som du får i serviceboken talar om för nästa ägare att den här bilen har ägts av någon som brytt sig lite extra om den. Dessutom ger vi dig full garanti på vårt jobb och våra produkter.

Oljeservice av din bil.
Just nu endast 1495:-


För dig med en lite äldre bil (5 år eller mer) kan vi nu erbjuda en oljeservice för endast 1495 kr.
Kontrollpunkterna för vår oljeservice omfattar bland annat oljebyte (max 5 liter), byte av oljefilter och kontroll av bromsskivor och bromsbelägg. Vi kontrollerar däcken, dess lufttryck och mönsterdjup. Vi tittar även över motorrummet och kollar batteriet. Att låta göra en oljeservice är ett billigt sätt att försäkra dig om att din bil ”mår bra”. Efter genomförd oljeservice får du självklart också ett skriftligt protokoll som visar vad som har gjorts med din bil.

Boka bilverkstad i Örnsköldsvik